Συστήματα Κουφωμάτων Αλουμινίου

Εξοπλισμένα με καινοτομικά συστήματα θερμομόνωσης, τα κουφώματα αλουμινίου συνδυάζουν τις κορυφαίες προδιαγραφές ποιότητας, την πλέον σύγχρονη τεχνολογία ασφαλείας και την άνεση χειρισμού με τον κομψό σχεδιασμό και την εξοικονόμηση ενέργειας.

Όντας συνώνυμα της τέλειας ποιότητας παραγωγής, τα συστήματα κουφωμάτων αλουμινίου της ERGON δημιουργούν οικιστικές αξίες για μια ολόκληρη ζωή.

Μοναδικά πλεονεκτήματα

Με τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά θερμοηχομόνωσης και την εκτενή σειρά συστημάτων, προσφέρονται ιδανικά για ξεχωριστές σχεδιαστικές λύσεις και για νέες αρχιτεκτονικές και λειτουργικές επιλογές στις εξωτερικές και εσωτερικές κατασκευές.

Διατίθενται σχεδόν σε όλα τα χρώματα, σε όλες τις επεξεργασίες και τα ντεκόρ και προσφέρονται χωρίς πρόβλημα ακόμη και για μεγάλες διαστάσεις ανοιγμάτων τζαμιού για περισσότερο φως και άνεση.

Επιπλέον, τα συστήματα ασφαλείας έρχονται να ολοκληρώσουν τον κύκλο υψηλής ποιότητας με ενσωματωμένη ασφάλεια σε τρεις κατηγορίες αντιδιαρρηκτικής προστασίας, παρέχοντας ταυτόχρονα βέλτιστη προστασία από φωτιά, καπνό, ακόμη και από σφαίρες και εκρήξεις

Καινοτομικές τομές

aws 65 Ανοιγόμενα - ανακλινόμενα

Για παράθυρα και πόρτες με υψηλή αισθητική, πολυχρηστικότητα και απόλυτη θερμοηχομόνωση. Δυνατότητα σχεδιαστικών λύσεων για τις πιο απαιτητικές κατασκευές.
ass 50 Συρόμενα & ανασυρόμενα  

Εξοπλισμένα με την πιο τέλεια τεχνική κύλησης πάνω σε οδηγό από ανοξείδωτο χάλυβα. Εντυπωσιακά στιβαρά φύλλα.

ass 70hi Ανασυρόμενα

Μεγάλη άνεση στο χειρισμό ακόμα και σε πολύ μεγάλα ανοίγματα. Θερμομόνωση και ηχομόνωση στις μέγιστες τιμές.
ass 70fd Πτυσσόμενα θερμοδιακοπής

Μεγάλες γυάλινες επιφάνειες μπορούν να ανοίξουν εντελώς και να ενοποιήσουν εσωτερικούς με εξωτερικούς χώρους.
aws 70hipask Παράλληλα ανακλινόμενο συρόμενο σύστημα PASK

Ο τέλειος συνδυασμός συρόμενου κουφώματος με ανακλινόμενο παράθυρο που εξασφαλίζει πολλαπλές εφαρμογές.
fw50+ Προσόψεις & φεγγίτες

Τα πλέον αξιόπιστα, δοκιμασμένα και καταξιωμένα συστήματα με κορυφαία θερμομόνωση, που πληρούν και τις πιο απαιτητικές αρχιτεκτονικές προδιαγραφές εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας.