Σύστημα Ψυχρής Σύνδεσης Σωλήνων

Η απόλυτη τεχνολογία
Η πολλαπλότητα εφαρμογών των Συστημάτων Ψυχρής Σύνδεσης Σωληνώσεων αι σχεδόν απεριόριστη. Με εφαρμογές σε ένα τεράστιο φάσμα το οποίο καλύπτει εγκαταστάσεις ύδρευσης, καύσιμων αερίων, θέρμανσης, κλιματισμού, πυρόσβεσης, πεπιεσμένου αέρα, ατμού κ.α. για όλες τις κτιριακές και βιομηχανικές εφαρμογές
και τη ναυτιλία.

Επιπλέον, όλα τα συστήματα είναι εξοπλισμένα με το μοναδικό πιστοποιημένο κατά DVGW σύστημα ασφαλείας SC-Contur, αποκλειστικότητα της Viega.
Profipress

Το πολύπλευρο και δοκιμασμένο επώνυμο
σύστημα εξαρτημάτων με συμπίεση για
χαλκοσωλήνες από Φ12 έως και Φ108mm.
Πρακτικές λύσεις σε κάθε τομέα εφαρμογής.
Profipress Gas

Το ασφαλέστερο σύστημα για εγκαταστάσεις καύσιμων
αερίων, το μοναδικό με διατομές έως Φ 64mm .
Sanpress Inox

Πλήρες σύστημα υψηλής ποιότητας από ανοξείδωτο χάλυβα για οικιακές και βιομηχανικές εφαρμογές με διατομές από Φ 15 έως και Φ 108mm
Raxofix

Το σύστημα πολυστρωματικού σωλήνα που συνδυάζει ευελιξία, άνεση και ασφαλή τέλεια εφαρμογή σε ένα μεγάλο φάσμα διατομών από Φ 14 έως και Φ 63mm.To σύστημα Raxofix λόγω της συνεχής ροής νερού αποτρέπει την δημιουργία διάφορων ειδών μυκητιάσεων.
Prestabo

Το σύστημα γαλβανισμένων εξαρτημάτων και σωλήνων σε διατομές Φ 15 έως και Φ 108mm για αξιόπιστες και οικονομικές λύσεις.
Οι δαγκάνες είναι συμβατές με όλα τα ηλεκτροϋδραυλικά μηχανήματα συμπίεσης της Viega, οι νέες περιστρεφόμενες δαγκάνες με διατομές από 12mm έως και 108mm καθιστούν πλέον εφικτή τη συμπίεση σε στενόχωρα σημεία, εξασφαλίζοντας μ΄αυτόν τον τρόπο μέγιστη ευελιξία ακόμη και στις πιο δύσκολες εφαρμογές.
www.viega.gr