ERGON και ΥΔΡΩ μαζί και στη Γεωθερμία!
Στα πλαίσια της στρατηγικής ανάπτυξης νέας γενιάς υδραυλικών της ERGON στη χώρα μας και με δυναμική παρουσία μελών από επτά συνεταιρισμούς της Βορείου Ελλάδας, διεξάχθηκε στο Ξενοδοχείο Grand Hotel της Θεσσαλονίκης το Σάββατο 2 Απριλίου ημερίδα με θέματα τις Αντλίες Θερμότητας και τα Συστήματα Γεωθερμίας.

Το σεμινάριο το οποίο πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Συνεταιρισμού Γιαννιτσών, παρακολούθησαν εκπρόσωποι υδραυλικών από τα καταστήματα ΥΔΡΩ των συνεταιρισμών Αλεξανδρούπολης, Βόλου, Κατερίνης, Ξάνθης, Ορεστιάδας και Σερρών.

Ομιλητές ήταν ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος κ. Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης και Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός κ. Αναστάσιος Στάθης της ERGON EQUIPMENT A.E.T.E., οι οποίοι αφού ανέπτυξαν την τεχνολογία Γεωθερμίας και τις εφαρμογές Γεωθερμικών Συστημάτων, επικεντρώθηκαν στην παρουσίαση των νέων αντλιών θερμότητας νερού – νερού αλλά και αέρος νερού: δύο προηγμένες κατηγορίες που αποτελούν το μέλλον στην εξοικονόμηση ενέργειας, αφήνοντας πλέον την εποχή των ορυκτών καυσίμων στο παρελθόν.
◄ Επιστροφή