Αντλίες Θερμότητας HIDROS Τέλος εποχής για το πετρέλαιο θέρμανσης!
Η συνεχώς επιταχυνόμενη πλέον ανοδική πορεία των τιμών των ορυκτών καυσίμων έκανε προφανές ότι το τέλος της εποχής της θέρμανσης με πετρέλαιο και αέριο δεν θα αργούσε να έρθει.

Έτσι, για την παγκόσμια πρωτοπόρο ιταλική βιομηχανία HIDROS δεν έμενε παρά να το επισπεύσει, εγκαινιάζοντας την εποχή των υπερσύγχρονων αντλιών θερμότητας που καταργούν τα συμβατικά καύσιμα και μειώνουν τα έξοδα για θέρμανση και ζεστά νερά χρήσης στο απόλυτο minimum. Και όχι μόνο: αφού αυτές εξασφαλίζουν τεράστια οικονομία και για ψύξη – δροσισμό το καλοκαίρι!

Τα πλεονεκτήματά αυτών των προηγμένων Αντλιών Θερμότητας HIDROS που εκπροσωπούνται και διατίθενται στην Ελλάδα από την ERGON είναι ασυναγώνιστα:

  • Υπερκαλύπτουν τα προτεινόμενα ενεργειακά πρότυπα με COP > 4,1. Δηλαδή για κάθε 1 kW που καίνε αποδίδουν ισχύ τουλάχιστον 4,1 kW!

  • Ανήκουν στην ενεργειακή κλάση Α+, άρα καταναλώνουν ελάχιστο ηλεκτρικό ρεύμα για τη λειτουργία τους.

  • Η ίδια μονάδα μπορεί να παράγει θέρμανση το χειμώνα, ψύξη το καλοκαίρι και ζεστά νερά χρήσης.

  • Από την στιγμή της εγκατάστασης δε χρειάζονται συντήρηση.

  • Δεν απαιτείται χώρος για λεβητοστάσιο και δε χρειάζονται καμινάδες.

  • Καταργούνται οι δεξαμενές πετρελαίου ή οι γραμμές αερίου μέσα στο κτίριο.

  • Διατίθενται και σε ειδικό σχεδιασμό χαμηλού θορύβου (super low noise),

  • Είναι οι μοναδικές που διαθέτουν μοντέλα για παραγωγή ζεστών νερών χρήσης ταυτόχρονα με τη λειτουργία τους σε ψύξη.

  • Είναι μονάδες που εξασφαλίζουν τεράστια μείωση των εκπομπών CO2 και – επιπλέον - αν το ηλεκτρικό ρεύμα που απαιτείται για τη λειτουργία τους παράγεται από φωτοβολταϊκά συστήματα δωρεάν, τότε φτάνουμε στην απόλυτη πλέον εξοικονόμηση ενέργειας και η ρύπανση του περιβάλλοντος μειώνεται στο απόλυτο μηδέν!

    Τέλος, ανάλογα με κάθε συγκεκριμένη περίπτωση, οι αντλίες θερμότητας HIDROS τοποθετούνται εντός ή εκτός κτίσματος και προσφέρονται σε τρεις τύπους: Αέρα-Νερού, Νερού-Νερού και Γεωθερμικές ανοικτού ή κλειστού κυκλώματος.

    Η σύγκριση είναι συντριπτική: γιατί όταν σε μια κατοικία π.χ. 250 τμ το κόστος πετρελαίου για ετήσια κατανάλωση 3.870 lt φθάνει τα 5.031 € , τα 7.500 kWh ετήσιας κατανάλωσης που θα κάνει μια αντλία θερμότητας HIDROS κοστίζουν μόνο 1.125 €. Δηλαδή ετήσια εξοικονόμηση 3.906 € ή 78%!

    Γι αυτό ξεχάστε το βάσανο του πετρελαίου θέρμανσης και ελάτε κι εσείς στην εποχή των αντλιών θερμότητας HIDROS του Προγράμματος Εξοικονόμησης Ενέργειας APOLYTON: για τεράστια οικονομία όχι μόνο στα έξοδα θέρμανσης το χειμώνα, αλλά και έως 40% στα έξοδα ψύξης το καλοκαίρι, χωρίς να υπολογίζεται και το επιπλέον όφελος από τα ζεστά νερά χρήσης!

    Tα ειδικευμένα στελέχη της ERGON EQUIPMENT A.E.T.E. είναι πάντα στη διάθεσή σας στην Κλεισθένους 102 & Παπαφλέσσα, 153 44 Γέρακας Αττικής, τηλ: 210 6049420, φαξ: 210 6049448, e-mail: ergon@tee.gr, www.ergon.com.gr.
    ◄ Επιστροφή