Εντυπωσιακή έναρξη του “The SCHÜCO Place” στην ERGON
Η πρόσκληση ήταν το μήνυμα: στιγμές πραγματικά state-of-the-art έζησαν οι εκατοντάδες επίλεκτοι καλεσμένοι που συμμετείχαν στην “επίσημη πρώτη” του THE SCHÜCO PLACE στις κεντρικές εγκαταστάσεις της ERGON EQUIPMENT A.E.T.E. στο Γέρακα Αττικής.

Πρόκειται για μια μοναδική έκθεση όπου μπορεί κανείς να δει από κοντά όλα τα κορυφαία κουφώματα υψηλής θερμομόνωσης, τα ηλιακά θερμικά και τα φωτοβολταϊκά συστήματα SCHÜCO, έχοντας στη διάθεσή του ειδικευμένα στελέχη για ενημέρωση και μηχανικούς της ERGON έτοιμους να μελετήσουν και να προτείνουν λύσεις για κάθε απαίτηση και όχι μόνο: γιατί στη συνέχεια, ειδικευμένα μόνιμα συνεργεία αναλαμβάνουν τις εγκαταστάσεις και το after sales service, ολοκληρώνοντας έτσι την κυριολεκτικά πλήρη εξυπηρέτηση που μόνο το THE SCHÜCO PLACE μπορεί και προσφέρει.

Οι κορυφαίοι αρχιτέκτονες, μηχανικοί και κατασκευαστές που παρευρέθηκαν σ’ αυτόν τον πρότυπο χώρο, παρακολούθησαν την υψηλή τεχνολογία SCHÜCO να συνωμοτεί με την τέχνη σ’ ένα περιβάλλον όπου τα καινοτομικά προϊόντα του Γερμανικού αυτού κολοσσού “έδεναν” ιδανικά με έργα σύγχρονων Ελλήνων εικαστικών, ενώ βιρτουόζοι μουσικοί τζαζ “έντυναν” αυτό το πάντρεμα με ζωντανή μουσική από ένα “άλλο” άκουσμα.

Τα εικαστικά ήταν από τους Απόστολο Γιαγιάννο, Εύη Σιδέρη και Σταύρο Χατζηιωάννου και μουσική έπαιξαν ο Βασίλης Σαλτίκας (σαξόφωνα) και ο Κάρολος Κακαράς (κιθάρα και τραγούδι).
◄ Επιστροφή