Συνθετικά κουφώματα

Η αγορά συνθετικών κουφωμάτων γνωρίζει συνεχή άνοδο και στην Ελλάδα. Στη Δυτική Ευρώπη το μερίδιο αγοράς των κουφωμάτων PVC είναι άνω του 60% με σταθερά ανοδική τάση.

Τα συνθετικά κουφώματα όχι μόνο συμβάλουν στις περικοπές των ενεργειακών δαπανών σας, αφού η σημαντική προστασία από την θερμότητα και το ψύχος σημαίνει ταυτόχρονα και μείωση της κατανάλωσης ενέργειας, θέρμανσης και ψύξης, αλλά συμβάλλουν και στη μείωση της ρύπανσης του περιβάλλοντος. Σε συνδυασμό με ενεργειακά τζάμια τελευταίας τεχνολογίας επιτυγχάνουν σημαντική μείωση στην κατανάλωση ενέργειας.

Πλεονεκτήματα που παρέχουν τα PVC κουφώματα :

Θερμομόνωση
Εύκολη συντήρηση
Ηχομόνωση
Στεγανότητα
Μεγάλη επιλογή χρωμάτων και απομίμησης ξύλου
Προστασία στις διαρρήξεις
Διαχρονική αξία και design

Όλες οι επιλογές συνθετικών κουφωμάτων πιστοποιούνται με το σύστημα διασφάλισης ποιότητας κατά τα πρότυπα TUV ISO9001:2000/ EN ISO9001:2000, ΕΛΟΤ 1801:2002. Η συμμόρφωση δε στις Ευρωπαϊκές απαιτήσεις ασφάλειας και υγείας πιστοποιείται με τη σήμανση CE.

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρίας μας, αναλαμβάνει τη διεκπεραίωση τεχνο-οικονομικών μελετών, τοποθετεί τα προϊόντα που έχετε επιλέξει, και παρέχει υπηρεσίες after-sale service αναπτύσσοντας έτσι μία σχέση φιλίας και εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.