Ιστορικό

Η ιστορία της ERGON Equipment Α.Ε.Τ.Ε. ξεκινά το 1986, όταν ο μηχανολόγος μηχανικός Κώστας Αβαρικιώτης ιδρύει ένα γραφείο μηχανολογικών μελετών το οποίο, στη συνέχεια, ακολούθησε μια ταχεία αναπτυσσόμενη πορεία.

Έτσι, σύντομα εισήλθε στην αγορά εγκαταστάσεων θέρμανσης και αμέσως μετά προχώρησε σ’ αυτές των υδραυλικών εγκαταστάσεων και εγκαταστάσεων αερίου. Παράλληλα, αναπτύχθηκε δυναμικά και στον τομέα κουφωμάτων νέας τεχνολογίας, ενώ ταυτόχρονα έφθασε να είναι η μεγαλύτερη εταιρία θέρμανσης ψύξης δαπέδου στην χώρα μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ERGON EQUIPMENT πρωτοπόρησε στην Ελλάδα με την εισαγωγή του συστήματος ψυχρής σύνδεσης σωλήνων (VIEGA,1998), με την ψύξη δαπέδου (2001), με τα ξύλινα κουφώματα νέας τεχνολογίας, τους ηλεκτρικούς λέβητες και την θέρμανση ψύξη τοίχου και οροφής (2004) και με το κεντρικό σύστημα καθαρισμού (2005), για να αποκτήσει τον ίδιο χρόνο και Πιστοποιητικό Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2008.

Τέλος, από το 2007 η εταιρία πρωτοστατεί και στον τομέα των Α.Π.Ε. με τα Συστήματα Γεωθερμίας ERGON τα οποία παρουσίασε για πρώτη φορά στη χώρα μας και εφαρμόζει σε μεγάλη κλίμακα, ενώ το τέλος του 2009 εγκαινίασε και έθεσε σε εφαρμογή το μοναδικό στην Ελλάδα ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Εξοικονόμησης Ενέργειας APOLYTON: απόσταγμα υψηλής τεχνογνωσίας, πολυετών μελετών και εμπειρίας της ERGON EQUIPMENT A.E.T.E.

Video : ERGON EQUIPMENT ‘’ Ταξίδι Στο Χρόνο ’’

Φιλοσοφία

Βασικός σκοπός της εταιρίας είναι να ερευνά, να αναπτύσσει και να εφαρμόζει πάντα τα πιο προηγμένα ηλεκτρομηχανολογικά συστήματα στο Ελληνικό κτίριο.

Αυτή είναι η βάση από την οποία προήλθε και το εταιρικό μήνυμα / υπογραφή «οικοδομεί το μέλλον», για να αποτελέσει το πρώτο συστατικό της φιλοσοφίας της το οποίο είναι:

Προηγμένη τεχνολογία, προσανατολισμός στο μέλλον.

Το δεύτερο συστατικό της φιλοσοφίας της έχει να κάνει με τον τρόπο που επικοινωνεί η Εταιρία το πρώτο, τόσο στην αγορά όσο και στο προσωπικό της.

Ειλικρινής,ανθρωποκεντρική, σχεδόν συναισθηματική προσέγγιση.

Αυτή είναι η φιλοσοφία της ERGON EQUIPMENT Α.Ε.Τ.Ε.

Οργάνωση

H εταιρία έχει την υποστήριξη ενός αξιόλογου ανθρώπινου
δυναμικού που αποτελείται από στελέχη στους τομείς:

Έρευνας & Ανάπτυξης
Marketing & Επικοινωνίας
Διοίκησης & Οικονομικών
Πωλήσεων
Logistics, Αποθήκης Διανομών
Μηχανολόγων και Ηλεκτρομηχανολόγων Μηχανικών
Ειδικευμένων Εργοδηγών
Μόνιμων Ειδικευμένων Συνεργείων

Όλοι οι παραπάνω ακολουθούν και κάνουν πράξη τη φιλοσοφία της ERGON EQUIPMENT, τόσο όσο εργάζονται μέσα στην εταιρία αλλά όσο και κατά την εκπροσώπησή της στην αγορά.

Τα γραφεία της ERGON EQUIPMENT

Συνεργασίες

Ανάλογα με τους τομείς ειδίκευσης, η ERGON, συνεργάζεται με κορυφαίους οίκους του εξωτερικού, με αποτέλεσμα τη διάθεση προïόντων και υπηρεσιών πάντα υψηλής ποιότητας και προηγμένης τεχνογνωσίας.

Οι συνεργαζόμενες εταιρίες είναι:

Viega Συστήματα Θέρμανσης, Ύδρευσης και Αποχέτευσης Καυσίμων
lindner Ψυχόμενες & Θερμαινόμενες Οροφές, Δάπεδα και Τοίχοι
Hidros Αντλίες Θερμότητας και Αφυγραντές
REMKO Αντλίες Θερμότητας
KLS Κεντρικές κλιματιστικές μονάδες
AERTESI Συστήματα Κλιματισμού
ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 14001:2004
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2008

Photo Gallery

Εκδηλώσεις Εκθέσεις