Θέρμανση & Αφύγρανση Πισίνας

Απολαύστε κυριολεκτικά τον υδάτινο κόσμο σας όλο το χρόνο με τον οικονομικότερο τρόπο, καταναλώνοντας την ελάχιστη δυνατή ενέργεια και προστατεύοντας το περιβάλλον που ζείτε.

Oι ειδικά σχεδιασμένες για πισίνες αντλίες θερμότητας HIDROS εξασφαλίζουν την επιθυμητή θερμοκρασία με το μικρότερο δυνατόν κόστος, ενώ οι ειδικοί αφυγραντές HIDROS δημιουργούν ιδανικό κλίμα σε εσωτερικές πισίνες.

Αντλίες Θερμότητας LPH

Oι αντλίες θερμότητας LPH μεταφέροντας την ενέργεια του αέρα στο νερό, μετατρέπουν κάθε kWh ηλεκτρικού ρεύματος που απαιτείται για να λειτουργήσουν σε 5 kWh θερμικής ενέργειας. Είναι ιδανικές για πισίνες γιατί η τεχνολογία τιτανίου εξασφαλίζει τέλεια αντισκωριακή προστασία και συμβατότητα με κάθε μορφή επεξεργασίας νερού, ενώ ταυτόχρονα έχουν εξαιρετικά αθόρυβη λειτουργία (38,5 dB στα 10 m, εξωτερικός θόρυβος 65 dB) και απλότητα στη χρήση.

Κι αφού το 80% της ενέργειας εξασφαλίζεται από τον αέρα, οι εκπομπές CO2 μειώνονται στο ελάχιστο και η επίδραση στο όζον μηδενίζεται.

Αφυγραντές SCH και UTH

Επιπλέον για τις εσωτερικές θερμαινόμενες πισίνες, η τεχνολογία αφύγρανσης της HIDROS με τους αφυγραντές SCH ή  UTH εξασφαλίζει ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας στον περιβάλλοντα την πισίνα χώρο με τον πιο οικονομικό τρόπο.

Διατίθενται ως μικρές (SCH) και ως μεγάλες κεντρικές μονάδες (UTH).
SCH UTH

www.hidros.it